Süper Amatör Lig A grubu lideri Büyükşehir Belediyespor üçüncü hafta da Havran Fatih Belediyespor engelini de kayıpsız geçerek puanını 9’a yükseltti.

Susurluk Stadı’nda oynanan müsabakada Büyükşehir Belediyespor, 37 de Mert ile 1-0 öne geçti. 44 Birkan ilk yarının skorunu belirledi 2-0. İkinci yarıya hızlı başlayan Havran Fatih Belediyespor 50 de Kubilay ile farkı bire indirdi. Büyükşehir Belediyespor, Süper amatör Ligin üçüncü haftasında Kubilay’ın ayağından ilk golü kalesinde gördü. 73 de Cenker farkı ikiye, 78 de Birkan da farkı üçe çıkarttı. İlerleyen dakikalarda Havran Belediyespor’dan Mert kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Kalan bölümde başka gol olmayınca Büyükşehir Belediyespor üç puanı 4 golle elde ederek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Metin Kocaarslan, üç puanı 4 golle aldıkları için mutlu olduklarını belirterek ligin uzun bir maraton olduğunu önemli olanın sezon sonunda hedeflenen başarıyı yakalamak olduğunu ifade etti.

 

HAKEMLER: Berkay Ağış, Alper Çakır, Halil Ulaş Aydemir

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Asil, Emre (Sertan), Enes, Serhat, Kenan, Çağatay, Mert (Ramazan), Muharrem, Ahmet (Tolga), Cenker (Ertan), Birkan

HAVRAN FATİH BELEDİYESPOR: Batuhan, Emre, Coşkun (Gökhan), Mert, Gürol, İsmail, Mehmet, Timurhan (Okan), Fatih, Kubilay, Emirhan (Hasan)

GOLLER: Dk. 37 Mert, Dk. 44-78 Birkan, Dk. 73 Cenker (Büyükşehir), Dk. 50 Kubilay (Havran)

KIRMIZI KART: Mert (Havran Belediyespor)




KAYNAK: İHA