Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz nefes kesen bir yarışın içerisinde. Burhaniye Belediyespor, ligde 10 maçtır kaybetmiyor. Gönen Belediyespor’un yenilmezlik serisi ise 8 maça çıktı.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta 20. hafta mücadelesinde Burhaniye Belediyespor, TKİ Tavşanlı Linyitspor’u konuk etti. Burhaniye Spor Toto sahasında oynanan zorlu 90 dakikada son haftaların formda takımı Burhaniye Belediyespor, rakibi TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında aradığı golü bulamadı ve sahadan golsüz beraberlik ile ayrılarak 1 puana razı oldu. Bu sonuçla Burhaniye Belediyespor puanını 38’e, TKİ Tavşanlı Linyitspor’da 40’a yükseltti. Burhaniye Belediyespor, ligde 10 maçtır kaybetmiyor.

GÖNEN BELEDİYESPOR KAZANDI

Grupta diğer bir karşılaşmada Gönen Belediyespor deplasmanda Kuştepespor’u 2-0 mağlup etti. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında rakibi karşısında etkili olan Gönen Belediyespor 59 da tecrübeli oyuncusu Emre İşçiler’in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. 64 de ise Muhammed Furkan Kaplan farkı ikiye çıkarttı. 90 dakika da 2-0 Gönen Belediyespor’un galibiyeti ile sona erdi. Bu sonuçla Gönen Belediyespor galibiyet serisini 4 maça çıkartırken, yenilmezlik serisini de 8 maça çıkarttı. Gönen Belediyespor 30 puan ile 6. sırada yer aldı. Öte yandan 1966 Edremitspor’da evinde Bandırma Etispor ile golsüz berabere kaldı.    




KAYNAK: İHA