Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, 3. Lig'deki yeni sezon öncesi Ayvalıkgücü Belediyespor'u ziyaret ederek futbolculara ve teknik ekibe başarılar diledi. Başkan, 7 Eylül'de oynanacak sezonun ilk maçında tüm halkı takımlarını desteklemeye davet etti.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, 3. Lig'de mücadele eden ve bu sezon üçüncü yılını dolduran Ayvalıkgücü Belediyespor'u antrenman sırasında ziyaret ederek takıma moral verdi. Yeni sezonun 7 Eylül’de başlayacak olması nedeniyle futbolculara, teknik ekibe ve tüm kulüp camiasına başarılar dileyen Ergin, Ayvalık halkının da desteğini arkasına alarak takımlarının başarılı bir sezon geçirmesini temenni etti.

Başkan Ergin, "Bu sezon da Kırmızı Şimşeklerimizle birlikte heyecan dolu maçları Hüsnü Uğural Stadyumu’nda, kendi evimizde ve şehrimizde yaşamaya devam edeceğiz. Ayvalıkgücü Belediyespor'un Aliağa Futbol Kulübü ile 7 Eylül Cumartesi günü saat 16.30'da oynayacağı sezonun ilk maçına tüm halkımızı davet ediyorum. Tribünlerimizi doldurarak takımımızı destekleyelim ve bu heyecanı hep birlikte yaşayalım" şeklinde konuştu.

Ergin'in ziyareti sırasında futbolcularla birebir sohbet ederek moral verdiği ve teknik ekipten takımın hazırlıkları hakkında detaylı bilgi aldığı öğrenildi. Başkan Ergin, takımın yeni sezona hazır olduğunu ve Ayvalıkgücü Belediyespor'un bu sezon da başarılı bir performans sergileyeceğine inandığını belirtti. Ayvalık halkının desteğiyle, takımın sahada en iyi şekilde mücadele edeceğine olan güvenini dile getiren Ergin, tüm taraftarları maçlara davet ederek, bu sezonun unutulmaz anlara sahne olacağını söyledi.

 

HABER: HABER MERKEZİ