Trendyol 1. Lig ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor 5 yeni oyuncuyla sözleşme imzaladığını duyurdu. Böylelikle Bordo Beyazlı ekip henüz transfer sezonun başında 9 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Teksüt Bandırmaspor, Atınç Nukan, Faruk Can Genç, Landry Nomel ve Adama Diakhaby'nin ardından 5 yeni oyuncuyla daha sözleşme imzaladığını duyurdu.

Bu oyunculardan ilki, son olarak Torreense forması giyen Paulinho oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. AD Fafe, Club Foot Estrela, Viborg FF, Portimonense ve Torreense formaları giyen 25 yaşındaki santrafor, 87 maça çıktı ve 26 gole katkı verdi.

 

Orta Sahaya 4 Yeni Transfer

Bordo Beyazlı kulübün kadrosuna kattığı diğer isimler Rodrigo Alves de Holanda Santos, Mourad Louzif, Hikmet Çiftçi ve İbrahim Kaya oldu. Hikmet Çiftçi ve İbrahim Kaya'yla 2 yıllık sözleşme imzalanırken, diğer oyuncularla 3 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

 

Kariyeri boyunca Chartres II, Paris 13 Atletico ve Villefranche takımlarında forma giyen Louzif, bu takımlarda 108 maça çıktı ve 18 gole katkı verdi.

Kariyeri boyunca Köln II, Erzgebirge Aue, Kaiserslautern, Göztepe ve Tuzlaspor formaları giyen Hikmet Çiftçi, 167 maça çıkarken bu karşılaşmalarda 22 gole katkı verdi.

Kariyerinde Ofspor, 23 Elazığ FK ve Erbaaspor formaları giyen İbrahim Kaya, 102 maça çıkarken 34 gole katkı verdi.

Kariyerinde Vasco Da Gama ve Londrina takımlarında forma giyen Rodrigo, kariyeri boyunca 55 maça çıktı ve 2 gole katkı verdi.

HABER: HABER MERKEZİ