Bandırma'nın yetiştirdiği genç yetenek Ant İşen, Avrupa'da şampiyonluk için yarışacak.

Bandırma'nın genç bilardo yeteneği Ant İşen, Türkiye'yi uluslararası arenada temsil etmek üzere Avrupa'ya yolcu edildi. Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi'nin başarılı öğrencisi İşen, Genç Milli Takımızın bir parçası olarak U 17 ve U 20 Avrupa Bilardo Şampiyonaları'nda ülkemizi temsil edecek. İspanya'da düzenlenecek olan şampiyonaya katılacak olan İşen, Bandırma Ticaret Odası ve Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği'nin destekleriyle yola çıktı.

Avrupa'da gerçekleşecek olan önemli turnuvada Türkiye ve Bandırma'yı en iyi şekilde temsil etme sözü veren İşen, zorlu mücadelelerin ardından şampiyonluk kupasını ülkemize getirmeyi hedefliyor. Bandırma ve Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi topluluğu, genç sporcu Ant İşen'e desteklerini ileterek onun yanında olduklarını gösterdi.

Genç bilardo şampiyonun Avrupa macerası, ülkemizin spor alanındaki uluslararası başarılarına ışık tutacak ve gelecek nesillere ilham kaynağı olacak. İşen'in mücadelesi, şehrin ve ülkenin spor alanındaki başarı hikayelerine yeni bir sayfa açacak.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU