Balıkesirsporlu futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti tarafından Balıkesir Lokantacılar Odası’nın destekleriyle düzenlenen organizasyonda Balıkesirsporlu futbolcular, cemiyet bahçesinde düzenlenen etkinlikte gazeteciler ile yemekte bir araya geldi.

Etkinliğe Balıkesirsporlu futbolcuların yanı sıra Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, Balıkesirspor Kulübü Başkanı Abdullah Bekki ve Balıkesirspor Teknik Direktörü Levent Eriş de katılım sağladı.

YEREL YÖNETİM VE İŞ DÜNYASI BİLET ALARAK DESTEK OLSUN

Balıkesirspor Kulübü’ne destek olmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini aktaran Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, iş adamları ve yerel yönetimlerden Balıkesirspor’a destek olmak amacıyla evinde oynayacağı maçlarda 2 – 3 bin adet bilet almasını istedi. Başkan Demir: “Ben bir gazeteci ve Balıkesirsporlu olarak tüm vatandaşlarımızdan bu kulübe sahip çıkmalarını istiyorum. Bu süreçte iş dünyasının ve özellikle yerel yönetimlerin maçların oynandığı dönemde en azından 2 – 3 bin tane bilet alarak bunları kenar semtlerdeki vatandaşlara dağıtıp, tribünlere gelmesini sağlarlarsa Balıkesirspor’a karşı bir görev yapmış olurlar. Balıkesirspor, en azından evinde oynadığı maçları kapalı gişe oynamalı diye düşünüyorum.”

BALIKESİRSPOR OLARAK TÜM MAÇLARIMIZI KAZANMAK İSTİYORUZ

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Abdullah Bekki ise Balıkesirspor’un önümüzdeki süreçte oynayacağı tüm maçlarda galibiyet almak istediklerini söyledi ve şu ifadelere yer verdi: “Balıkesir, bütün dinamikleriyle gerçekten artık başarı istiyor ve Balıkesirspor’dan da bunu bekliyor. Bu anlamda da bizim artık başarısız olma gibi bir ihtimalimiz yok. Her şeyimizi bu doğrultuda ilerletiyoruz. Bir kaza yaşadık. Orada da kredimizi bitirdiğimizi düşünüyorum. Balıkesirspor olarak inşallah bundan sonraki tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Tabii ki futbolda birçok faktör var. En çok da şans faktörü var.  Bazen topa vuruyorsunuz istediğiniz olmuyor. Önemli olan sonu güzel olsun. Biz bunun için her türlü çabayı harcıyoruz. Bunu özellikle ifade etmek istiyorum. Balıkesir’in bütün dinamiklerinin arkamızda olması bizi çok motive ediyor.”

HASAN YILDIZ’DAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, Balıkesirspor’un her zaman yanında olduklarını dile getirerek 7’den 70’e tüm vatandaşları da Balıkesirspor’a destek olmaya davet etti. Başkan Yıldız: “Hasan Yıldız: Balıkesirspor siyaset üstü bir yapı. Balıkesir’de 7’den 70’e herkesi de Balıkesirspor’u desteklemeye davet ediyorum. Biz, esnaf ve sanatkarlar camiası olarak her zaman Balıkesirspor’un yanındayız. Elimizden gelen her türlü desteği de vermeye hazırız” diye söyledi.

HABER: BUSE ASLAN