Yeni sezonda TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Balıkesirspor sezon öncesi düzenlenen yemek organizasyonunda buluştu.

9 Eylül Pazar günü oynanacak olan Balıkesirspor – Fatsa Belediyespor  karşılaşmayı ile sezonu açacak olan Balıkesirspor, sezon önce Hisar Köfte’de düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya geldi. Organizasyon Balıkesirspor Yönetimini, teknik ekibini ve oyuncuları bir araya getirdi. Kırmızı Beyazlı ekip yemek sonrası şehrin en işlek caddelerinde yürüyerek esnaf ve vatandaşlara bir araya geldi. Balıkesirli vatandaşlar Balıkesirspor kafilesini selamladı. Balıkesirspor Teknik Direktörü Levent Eriş, takımdan şampiyonluk bekleyen tüm şehre şampiyonluk sözü verdi.

 

“BALIKESİRSPOR’U ŞEHRİN ÖZLEDİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ”

Ayrıca organizasyonda konuşan Teknik Direktör Levent Eriş, en iyisini yapmak için çalıştıklarını ifade ederek,  “Öncelikle bur da şehrimizin içinde beraber olmaktan guru duyuyoruz. Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. 15 Temmuz’dan bu güne olan çalışma sürecimizde çok acele etmeden, ayağımızı yere sağlam basarak güzel transfer politikası çizdik. Bu transfer politikasında da çok dikkatli davrandık. Sayın Başkanımız Abdullah Bekki, transfer komitesi ve yönetimimizle bu çizdiğimiz politikada kulübümüzü en doğru şekilde yönetmeye çalıştık. Rakiplerimizi ve harcadıkları rakamları görünce çok doğru ve planlı gittiğimizi düşünüyorum. Tabii transferde herkesi mutlu etmek çok mümkün değil. Şuan itibariyle hazırlık döneminde başarılı olduğumuzu, iyi gittiğimizi düşünüyorum. Tabi lig başlıyor. Benim hep söylediğim bir şey vardır. Bunların hepsi tatbikattı asıl savaş şimdi, Pazar gününden itibaren başlıyor. Bizde bu haftadan itibaren Balıkesir’e yakışan bir takım sahaya sürmek istiyoruz. Aslan gibi 24 oyuncumuzla bu takımı şehrin beklediği ve özlediği yerlere taşımak istiyoruz. Bunun içinde mücadelemizi hep beraber el ele gönül gönüle sürdüreceğiz. Hedef şampiyonluk diyerek geldik. Bu şampiyonluk yolunda hep beraber mücadele vereceğiz” dedi.

 

HABER: HABER MERKEZİ