Moralsiz Balıkesirspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde Kilis Belediyespor’a 2-0 mağlup olarak kupaya veda etti.

Balıkesirspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eleme müsabakasında deplasmanda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kilis Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlıların yedek ve genç bir kadro ile mücadele ettiği karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti. Müsabakanın ilk yarım saati 0-0 ile geçildi. İlerleyen dakikalarda her iki takım da gol pozisyonu üretemedi ve ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıya Balıkesirspor etkili başladı. Ancak her iki takımda gol pozisyonu üretmekte zorlandı. 75 de ani gelişen Kilis Belediyespor atağında kazanılan serbest vuruşu kaptan Uğur kullandı. Top kaleci Doğukan’ın bakışları arasında ağlarla buluştu ve Kilis Belediyespor 1-0 öne geçti. 90+2 de Umut’un uzaktan vuruşunda top ağlara gitti ve Kilis Belediyespor farkı ikiye çıkarttı. Maçta 2-0 Kilis Belediyespor’un galibiyeti ile sona erdi. Bu sonuçla Balıkesirspor Ziraat Türkiye Kupasına veda ederken, Kilis Belediyespor ise 3. Eleme turuna çıktı.  

HAKEMLER: Efe Tanrıverdi, Levent Yeşilyurt, Adem Mazlum

KİLİS BELEDİYESPOR: İhsan, Eren (Halil), Onur, Oğuzhan, İbrahim, Hüseyin, Uğur (Kerem), Emrah (Arif), Mohammad (Mustafa), Umut, Eren Demiray

BALIKESİRSPOR: Doğukan, Tayfun (Burak), Yiğit, Eren, Ahmet, Ali, Kağan, Celal Emir, Asım, Güvenç (Yiğit Dönmez), Koray (Mert)

GOL: Dk. 75 Uğur Dk. 90+2 Umut

HABER: UĞUR YAZICI