Batman Petrolspor karşısında etkili olamayan kırmızı beyazlılar, Afyon kampında günde çift antrenman ile hazırlıklarını sürdürüyor. Balıkesirspor’un hedefi lige kadar tam olarak hazır duruma gelmek.

Lig öncesi hazırlıklarının ikinci etabını Afyon’da sürdüren Balıkesirspor, kamptaki ilk hazırlık maçını 2. Lig beyaz grup takımlarından Batman Petrolspor ile oynadı. Rakibi karşısında Atilla, Kağan, Sedat, Birol, Doğa, Ayberk, Berk, Oğuzhan, Berkay, Halil İbrahim, Emirhan 11’i ile mücadele eden kırmızı beyazlılar her iki yarıda yedikleri gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Kampın ilk günlerini geçiren Balıkesirspor’a göre rakibin daha hazır bir görüntü çizdiği maçta genç oyuncuların ortaya koyduğu mücadele beğenildi. Ancak oyuna sonradan giren genç Arda’nın yaşadığı sakatlık ise üzüntüye neden oldu. Arda’nın maç içerisinde yaşadığı bir pozisyonda omuzunun çıktığı öğrenildi.

“ZAMANLA İYİ OLACAĞIZ”

Balıkesirspor Sportif Direktörü Can Cangök, kampta ilk hazırlık maçını oynadıklarını belirterek yaşadıkları şanssızlıklardan yakındı. İlk etap çalışmalarında Hüseyin’in yaşadığı sakatlığın ardından Batman Petrolspor maçında Arda’nın omuzunun çıkması moralleri bozduğunu ifade eden Can Cangök, “Takımda çift antrenman yorgunluğu var. İyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Batman Petrolspor daha hazır. Onlar kampı bizim maçla tamamladı. Takıma geç katılan ağabeylerin antrenman dozu arttıkça zamanla daha iyi olacağız. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Ancak bazı mevkilerde oyuncu yokluğundan sıkıntı yaşıyoruz. Lige kadar sıkıntı yaşayacağız. Ancak tam kadro çalışmaya başladığımızda takım olarak daha iyi duruma geleceğimizi umut ediyorum. Afyon kampında 4 hazırlık maçı daha oynamayı planlıyoruz” diye konuştu.

BALKES HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

Afyon kampında günde çift antrenman ile lige hazırlanan Balıkesirspor, kampta 4 hazırlık maçı daha oynayacak. Kırmızı beyazlılar lig öncesi hazırlık maçları oynayarak eksiklerini görmek istiyor. Teknik direktör Muhammet Yılmaz, antrenmanlar da futbolcuların durumunu gözlemliyor. Futbolcuların son durumunu hazırlık maçlarında görmek isteyen teknik heyet, kampta yaklaşık 4 hazırlık maçı daha oynamayı planlıyor. Eğer son anda bir değişiklik olmazsa kırmızı beyazlı takımın ilk rakibi bugün  İran’dan Magspor takımı olduğu öğrenildi. Balıkesirspor’un Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri de hazırlık maçı oynayacağı ve olası rakiplerin ise sırasıyla Kartal Bulvarspor, Orduspor ve Aksarayspor olduğu ifade edildi. Balıkesirspor, Afyon kampında bu takımlar ile hazırlık maçı oynamayı planlıyor.      




KAYNAK: İHA