Balıkesirspor’un Pazar günü Amasyaspor ile oynayacağı müsabaka olumsuz hava koşulları nedeniyle 2 Nisan Çarşamba gününe ertelendi.

 Hafta sonu 2. ve 3. Ligde oynanması planlanan lig müsabakaları olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi. Ülke genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle hafta sonu ertelenen müsabakalar 1-2 Nisan 2025 tarihlerinde oynanacak. Balıkesirspor’un Pazar günü evinde oynayacağı Amasyaspor maçı da ertelendi. Balıkesirspor Kulübü resmi hesaplarından yaptığı paylaşımda şu açıklamayı yaptı; “Fikstür gereği 22-23 Şubat tarihinde oynanması gereken Nesine 2. Lig ve Nesine 3. Lig müsabakaları ülke genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları dikkate alınarak her iki liginde sezon planlamasında uygunluk bulunması sebebiyle, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından1-2 Nisan 2025 tarihlerine ertelenmiştir.” Öte yandan TFF 3. Lig 2. Grupta bu hafta sonu oynanması planlanan Balıkesirspor-Amasyaspor maçının da 2 Nisan Çarşamba günü saat 14.00 de oynanacağı açıklandı.

BÖLGESEL LİGLERDE ERTELENDİ

Bu arada ülke genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Bölgesel Amatör Liglerde ileri bir tarihe ertelendi. İlimizi Bölgesel Amatör Lig de temsil eden ve 8. Grupta mücadele eden 1966 Edremitspor, Burhaniye Belediyespor ve Eti Maden Etispor’un hafta sonu oynayacağı karşılaşmalar ileri bir tarihe ertelendi. Bu maçların tarihi önümüzdeki günlerde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanacak.   

HABER: HABER MERKEZİ