Süper Lig ve TFF 1. Lig kulüplerinin radarında olan Balıkesirspor’un Milli oyuncusu Ayberk Kaygısız, Pazarspor ve Fethiyespor maçlarında attığı gollerle takımına 6 puan kazandırarak önemli bir başarıya imza attı.

BAYNET İnşaat Balıkesirspor bu sezon ilk kez üst üste iki maçını kazanmayı başardı. Önce Pazarspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden kırmızı beyazlılar önceki gün de Atatürk Stadı’nda Fethiyespor’u 2-0 mağlup ederek ligde rahat bir nefes aldı. Bu iki maçta atılan üç golün sahibi ise Ayberk Kaygısız oldu. Ayberk, Pazarspor ve Fethiyespor maçlarında attığı gollerle takımına 6 puan kazandıran oyuncu olma başarısını gösterdi. Balıkesirspor alt yapısından yetişen ve iki sezon önce profesyonel olan Ayberk, bu sezon ligde 15 maçta yer alırken 11 maçta sahaya ilk 11 de çıktı. Ayberk son iki hafta da üç gole imza atarken toplam 7 sarı kart gördü. Balıkesirspor’un formda genç oyuncusu Ayberk Kaygısız U19 Milli takım aday kadrosuna davet edildi. Fethiyespor maçı sonrasında Antalya’ya giden Ayberk Kaygısız U19 Milli takımımızın yarın Irak U19 Milli takımı ile oynayacağı hazırlık maçı kadrosunda yer alıyor.

KULÜPLERİN RADARINDA

Balıkesirspor’un genç oyuncusu Ayberk Kaygısız Süper Lig ve TFF 1. Lig takımlarının radarında. Genç oyuncunun özellikle bu sezon ortaya koyduğu başarılı performans sonrasında birçok kulübün ilgi odağı oldu. Ayberk’i Süper Lig’den Ümraniyespor, İstanbulspor, Adana Demirspor, Sivasspor kulüplerinin yanı sıra TFF 1. Ligden Bodrumspor, Samsunspor, Eyüpspor, Pendikspor, Boluspor kulüplerinin takip ettiği ve oyuncu ile ilgili bilgi topladıkları gelen haberler arasında. Kırmızı beyazlı yönetiminde Ayberk ile ilgili olarak gelecek tekliflere açık olduğu öğrenilirken, yönetimin devre arası anlaşma sağlanması halinde Ayberk’in transferine izin vereceği dile getirildi.




KAYNAK: İHA