Afyon kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Balıkesirspor’da oyuncular sabah ve akşam antrenmanlarında terliyor. Kırmızı beyazlılar bugün Ayvalıkgücü Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacak.
Balıkesirspor, ikinci etap kamp çalışmalarını Afyon Korel Otel’de sürdürüyor. Afyon kampında kondisyon ve taktik ağırlıklı günde çift antrenman ile yeni sezona hazırlanan kırmızı beyazlı oyuncular Teknik Direktör Cem Kavçak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda ter döküyor. Geçtiğimiz gün İnegöl Kafkasspor ile oynanan hazırlık maçını 1-0 kaybeden kırmızı beyazlılar, lig öncesi eksiklerini tamamlamak adına Afyon kampında ortaya koydukları performans ile dikkat çekiyor. Her geçen gün daha hazır hale geldiklerini dile getiren Profesyonel Futbol Sorumlusu Sercan Adın, “Balıkesirspor olarak çıtayı yükselttik. Takım olma yolunda önemli mesafe kat ettik. Teknik Direktörümüz Cem Kavçak ve oyuncularımız uyum içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Kamp süresince oynayacağımız hazırlık maçlarında da eksiklerimizi ve hatalarımızı görerek onları telafi ederek lige tam olarak hazır girmek istiyoruz. Oyuncu grubumuz uyum içerisinde çalışıyor. Cem Kavçak hocamız da kampta tek tek oyuncularımız ile ilgileniyor. Onlara hatalarını anlatıyor ve bir daha olmaması adına bilgilendiriyor. Afyon kampının sonunda çok daha iyi bir Balıkesirspor’u izleyebiliriz” diye konuştu.
RAKİP AYVALIKGÜCÜ
Balıkesirspor, lig hazırlıklarını sürdürdüğü Afyon kampında hazırlık maçlarına devam ediyor. Kırmızı beyazlıların bugünkü rakibi İlimizin takımı Ayvalıkgücü Belediyespor. Bu sezon aynı grupta mücadele edeceğimiz Ayvalıkgücü Belediyespor ile Balıkesirspor bugün saat 18.00 de hazırlık maçı oynayacak. Bu karşılaşma her iki takım adına önemli. Teknik Direktör Cem Kavçak, Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında oyuncularının fiziki ve teknik kapasitelerini göreceklerini belirtti. Balıkesirspor 19 ve 22 Ağustos tarihlerinde de Afyon kampında iki hazırlık maçı daha oynayacak.
HABER: CENGİZ GÜNEŞ
Yorum yapın