Türkiye 3 Lig’in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Balıkesirspor Ligin 19. Haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Elazığspor’u mağlup ederek iyi gidişatı sürdürmek istiyor.

Yaptığı transferle Ligin 2. Yarısına güzel bir başlangıç yapan ve çıktığı 3 maçtan 7 puan alan Balıkesirspor’da hedef Elazığ deplasmanında bu iyi gidişatı sürdürmek.  Alınan puanlarla beraber moral ve motivasyonun sahaya yansıdığı Kırmızı Beyazlı ekip ligde 13 puanla son sırada bulunan 23 Elazığspor’u deplasmanda yenerek yükselişi devam ettirmek istiyor. Ligin ilk yarısında Balıkesir Atatürk Stadyumunda karşı karşıya gelmiş maçta gol sesi çıkmamış ve maç 0-0’lık skorla tamamlanmıştı.

 

BALKES’TEN 6 MAÇLIK SERİ

Cem cambaz yönetiminde çıkışa geçen Balıkesirspor Ligde oyanadığı son 6 maçta mağlup olmadı bu süreçte 2 galibiyet 4 beraberlik alan kırmızı beyazlı takım toplam 7 gol atarken kalesinde sadece 4 gol gördü.

 

Balıkesirspor’un deplasmanda konuk olacağı 23 Elazığspor ise bu sezon lige formsuz görüntüsüyle dikkat çekiyor Mavi Beyazlı ekip Lige oynadığı son 10 maçta 8 mağlubiyet 1 galibiyet 1 beraberlik yaşayarak sadece 4 puan toplayabildi. Ev sahibi ekip son olarak Bergama BS deplasmanından 3-0 mağlup ayrılmıştı.

 

Galibiyet parolasıyla hazırlanan iki takım 11 Şubat Pazar Günü Saat 14.00’da Elazığ Doğukent Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

 

 

Haber: Buse Aslan