Balıkesirspor Basın Sözcüsü Ceyhun Ercan, kulislerde transferi bittiği konuşulan Mustafa Pektepek ile ilgili son sözü söyledi: "Gündemimizde yok."

Transfer sezonun açılmasıyla birlikte bir çok futbolcunun adı Balıkesirspor ile anılmaya başladı. Özellikle kırmızı-beyazlı takıma gelmek isteyen oyuncular ile menajerlerin yaptırdığı dezenformasyon ve yalan haberlerde transferin hareketlenmesiyle birlikte arttı.

Son olarak TFF 3. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor'un 35 yaşındaki Mustafa Pektemek ile anlaştığı yönündeki haberler Balıkesir'de spor camiasında yankı buldu. Geçen yıl 2. Lig takılarından Esenler Erokspor'da forma giyen oyuncunun transfer haberlerinin ise balon olduğu ortaya çıktı.

Bazı sosyal medya hesaplarında ve haber sitelerinde Pektemek transferinde anlaşmaya varıldığı yönündeki haberler sonrası bir açıklama yapan Balıkesirspor Basın Sözcüsü Ceyhun Ercan, transfer komitesinin yoğun bir çalışma içinde olduğunu fakat oyuncu Mustafa Pektemek transferinin gündemlerinde olmadığını açıkladı. Ercan, ayrıca kulübü maddi sıkıntıya sokmayacak oyuncu arayışlarının ise tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

 

HABER: İLKAN TOPRAK