1. Haberler
  2. Spor
  3. Balıkesir, Yüzme Ulusal Gelişim Ligi 1. Etap Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapıyor

Balıkesir, Yüzme Ulusal Gelişim Ligi 1. Etap Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç yeteneklerin bir araya geldiği heyecan dolu yarışmalara, 13 il 43 kulüpten toplamda 561 sporcu katılıyor. Organizasyon boyunca sporcular 1981 yarışmada ter dökerek, yeteneklerini sergileme ve kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar. Bu yarışmalar, sporcuların teknik becerilerini sınamaları ve gelişimlerini pekiştirmeleri açısından büyük olanak tanıyor.
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, “Balıkesir, spor alanında hızla büyüyen ve gelişen bir şehir. Düzenlediğimiz bu tür organizasyonlar, şehrimizin spor altyapısının ne denli güçlü olduğunu gösteriyor. Olimpik yüzme havuzumuz, hem ulusal hem de uluslararası pek çok etkinliği ağırlıyor. Bu tür yarışmalar, Balıkesir’in spor alanındaki prestijini daha da artırıyor. Tüm sporcularımıza başarılar diliyor ve organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Balıkesir, Yüzme Ulusal Gelişim Ligi 1. Etap Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapıyor
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!