Yaklaşık 1 ay önce Balıkesirspor teknik direktörlüğüne getirilen Mehmet Demirtaş, bugün oynanan ve 3-2 kaybedilen Sultanbeyli Belediyespor mücadelesi sonrası görevinden istifa etti.

 

Bu sezon 3. Lig 4 Grupta mücadele eden Balıkesirspor’da sular bir türlü durulmuyor. Sezon başında transfer tahtasını açan fakat istediği oyuncu kadrosunu takıma dahil edemeyen kırmızı-beyazlılardaki kötü gidişat tüm hızıyla sürüyor.

Sezon başından buyana sportif başarıyı bir türlü yakalayamayan Nedim Ömer, başkanlığındaki Balıkesirspor’da son olarak geçtiğimiz ay göreve getirilen teknik direktör Mehmet Demirtaş, görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Bugün İstanbul’da oynanan Sultanbeyli Belediyespor maçını 3-2 kaybeden Balıkesirspor’da maç sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Demirtaş, yönetim ve takımla bir türlü uyum sağlayamadığını ve bu ligin teknik adamı olmadığını ifade ederek görevini bıraktığını duyurdu. Maç sonrası kafileden ayrılan Demirtaş’ın bugün kulüpten ayrılacağı ve futbolcular ve kulüp çalışanları ile vedalaşmak için tesislere geleceği öğrenildi.

 




KAYNAK: İHA