Son yıllarda kaybetmesine alıştığımız Balıkesirspor ilk kez bu sezon ara transferde kadrosunu istediği düzeyde güçlendirerek oyun anlayışı değişti. Balıkesirspor bu sezonun ikinci yarısına farklı bir görüntü ile sahaya çımaya başladı. Son 6 maçını kaybetmeyen kırmızı beyazlılar bu mücadelelerin 2’sini ise kazanarak yükselişe geçti. Balıkesirspor futbolu ve aldığı puanlarla taraftarını mutlu ederken gelecek için umut vermeye başladı.

Stat: Balıkesir Atatürk

Hakemler: Yunus Emre Çiftçi, İsmail Çetin, Enes Samanlı  

Balıkesirspor: Hüseyin Altıntaş, Abdurrahman Ayhanoğlu, Ali Say (Dk. 90 Oktay Bala), Asım Hamzaçebi, Bilal Şeflek (Dk. 46 Hakan Akgül), Cuma Ali Üzüm, Erkan Süer (Dk. 72 Kadir Torbacı), Göksu Mutlu, Batuhan Süer, Bertuğ Bayar (Dk76 Arda Akgün), Doğanay Avcı (DK. 46 Muhammed Haşim Çoban)

Nevşehir Belediyespor: Mustafa Gürbüz, Umut Tokdemir (Dk. 59 Mücahit Eraydın), Bahadır Yağız (Dk 74 Tuğcan Alp Öztürk), Ahmet Çukadar, Ender Alkan, Ahmet Özer, Caner Cengiz, İbrahim Topaloğlu (Dk. 59 Umut Sözen), Aras Aydın, Mehmet Nur Aslan (Dk. 46 Alpay Cin), Mustafa Efe Kansız (Dk. 46 O.Güraltunkeser)

Sarı Kart: Dk. 52 Ahmet Özer, Dk. 86 Ender Alkan (Nevşehir Belediyespor) Dk. 88 Kadir Torbacı (Balıkesirspor)

Gol: Dk. 67 Bertuğ Bayar, Dk. 79 Göksu Mutlu (Balıkesirspor)

 

HABER: İLKAN TOPRAK