Geçen hafta ilk galibiyetlerini elde eden Edremitspor ile Burhaniye Belediyespor seriyi bu hafta sürdürmek istiyor. Gönen Belediyespor ile Etispor’da deplasmandan üç puan ile dönmenin hesabını yapıyor.

Bölgesel Amatör Lig’de(BAL) 4. Hafta maçları oynanacak. Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden takımlarımız 1966 Edremitspor, Burhaniye Belediyespor, Gönen Belediyespor ve Etispor hafta sonu oynayacakları maçlardan galibiyet bekliyor. Lige iyi başlayan ancak geçen hafta lider Sultanbeyli karşısında ilk yenilgisini alan Etispor, İstanbul’da Kuruçeşme ile mücadele edecek. 6 puan ile 4. Sırada yer alan Etispor, 1 puan ile son sırada bulunan rakibi karşısına üç puan parolası ile çıkacak. Yarın saat 15.00 de oynanacak olan mücadeleden Etispor üç puan ile ayrılırsa üst sıralardaki yerini sağlamlaştıracak.

EDRO’YA ZORLU RAKİP

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e yükselen 1966 Edremitspor, yarın Şehit Hamdibey Stadı’nda saat 15.00 de TKİ Tavşanlı Linyitspor’u konuk edecek. Ligde bir galibiyet, 1 beraberlik ve bir yenilgi ile 4 puanla 7. sırada bulunan 1966 Edremitspor, iki galibiyet bir beraberlik ile 7 puanla 3. sırada yer alan TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oynayacağı mücadeleden üç puan bekliyor. Ligde geçen hafta elde ettiği ilk galibiyet ile moral bulan Edremitspor, çıkışını sürdürmek için evinde taraftarının önünde oynayacağı zorlu karşılaşmadan avantajlı bir skor ile çıkarak zirve yarışına ortak olmak istiyor.

BURAK TURAN EDREMİTSPOR’DA

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden 1966 Edremitspor, transferin son gününde kadrosunu güçlendirdi. Geçen sezon Arhavispor’da forma giyen savunma oyuncusu Burak Turan yeşil beyazlı kulüp ile sözleşme imzaladı. Armutlu Belediyespor altyapısında yetişen Burak Turan, Kasımpaşa, Erzincanspor, Kemerspor, Somaspor va Yalovaspor formaları giydi. Tecrübeli oyuncu Somaspor ile 3. Ligde şampiyonluk sevinci yaşadı.

BURHANİYE LİDERİ KONUK EDİYOR

Ligde 4 puan ile 6. sırada yer alan Körfez temsilcisi Burhaniye Belediyespor, yarın saat 15.00 de Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta 9 puan ile lider durumda bulunan Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek. Zorlu rakibi karşısında ev sahibi olmanın avantajını kullanmaya çalışacak olan Burhaniye Belediyespor’un hedefi sahadan üç puan ile ayrılmak. Burhaniye Belediyespor ligdeki ilk galibiyetini geçen hafta Kuştepespor’u 2-0 mağlup ederek elde etmişti. Öte yandan Gönen Belediyespor’da Tepecikspor’a konuk olacak. 4 puan ve averaj ile 5. sırada yer alan Gönen Belediyespor 2 puanlı rakibi ile bugün saat 15.00 de karşı karşıya gelecek.

 




KAYNAK: İHA