1. Haberler
  2. Spor
  3. AZİZ YILDIRIM: ‘TEMENNİMİZ FENERBAHÇE’NİN BİR AN ÖNCE TOPARLANMASIDIR’

AZİZ YILDIRIM: ‘TEMENNİMİZ FENERBAHÇE’NİN BİR AN ÖNCE TOPARLANMASIDIR’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, sosyal medyada hakkında çıkan ifadeleri yalanlayarak, ‘Bugünkü olumsuz durum elbette değişecektir ve güzel günlerde buluşacağız. Bugün üzüntülü olsak da, temennimiz Fenerbahçe’nin bir an önce toparlanmasıdır’ dedi.
Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, yazılı bir açıklama yaparak sosyal medyada kendi ismi kullanılarak yazılanları yalanladı. Yıldırım, ‘Bazı sosyal medya mecralarında, benim ağzımdan çıkmamış ve çıkması mümkün olmayan yalan ifadeler yer almaktadır. Ben Fenerbahçeli doğdum, iyi günde de kötü günde de ölene dek Fenerbahçeliyim. Bugünkü olumsuz durum elbette değişecektir ve güzel günlerde buluşacağız. Bugün üzüntülü olsak da, temennimiz Fenerbahçe’nin bir an önce toparlanmasıdır. Taraftarlarımızdan ricam, etkileşim almak uğruna ismim kullanılarak yayılan yalan ifadelere itibar etmemeleridir’ ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AZİZ YILDIRIM: ‘TEMENNİMİZ FENERBAHÇE’NİN BİR AN ÖNCE TOPARLANMASIDIR’
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!