Ligin 5. haftasında Kuşadasıspor ile mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor, sahadan yenilgi ile ayrılarak ligde ilk yenilgisini aldı.

HAKEMLER: Tolga akbaba, Hakan Yoldaş, Batuhan Bıyıklı

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR: Taner, Davut(Gökhan), Samet, Polat, Tugay, Kemal, Ertuğrul, Hakan(Recep), Hamit(Celal), Burak(Veysel), Yunus(Hami)

KUŞADASISPOR: Necati, Türker, Berkay, Emirhan, Murat(Aziz), Özgür, Muhammet(Ali Öztürk), Hamit, Emirhan(Atakan), Çağrı(Süleyman), Taha

GOL: Dk. 76 Emirhan

 

 

3.Lig 2. Grupta aynı puana sahip iki takımın mücadelesinde gülen taraf Kuşadasıspor oldu. Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Kırıkkale galibiyetinin morali ile çıkan kırmızı beyazlılar bu sezon ilk kez yenilgi ile tanıştı. 23 de Kemal’in pasında Burak’ın vuruşu kaleci Necati’de kaldı. 27 de Burak’ın korner atışında Samet’in köşeye giden kafa vuruşunu kaleci Necati çıkardı. 30 da Hakan’ın soldan kale içine yaptığı ortaya Ertuğrul kafayı vurdu meşin yuvarlak yan direği yalayarak auta gitti. 39 da rakibi ile çarpışan Kuşadasısporlu Çağrı sahayı sedye ile terk etti. İlk yarı golsüz sona erdi. 70 de Ali Öztürk’ün pasında Süleyman’ın vuruşu az farkla üstten auta gitti. 76 da Ali Öztürk vurdu kaleci Taner çeldi topu önünde bulan Emirhan sert vurdu top ağlarla buluştu. 0-1. Maçta bu skorla sona erdi. Kırmızı beyazlılar 4 haftalık yenilmezlik serisini de bu maçta sonlandırdı.




KAYNAK: İHA