Burhaniye Belediyesi tarafından Türkiye Satranç Federasyonu iş birliği ile düzenlenen Atatürk Kupası Satranç Turnuvası açılış töreni Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in katılımı ile gerçekleşti.

Burhaniye Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliği ile düzenlenen 4 kategoride 120 oyuncunun katıldığı Atatürk Kupası turnuvası Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in yaptığı açılış hamlesi ile başladı.  Dün oynanan final müsabakalarının ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

“SPORCULARIMIZI BRANŞI NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Açılış sırasında konuşma yapan Başkan Ali Kemal Deveciler, " 120 sporcumuzun katılımıyla bu yıl son turnuvamız olarak düzenlediğimiz Atatürk Kupası Satranç Turnuvası’nın ilk hamlesini birazdan yapacağız. Öncelikle satranç sporcularımızı ve aileleri bir araya getirerek, satranç sporuna teşvik etme amaçlı düzenlediğimiz turnuvaya katılım sağlayan tüm satranç severlere teşekkür ediyorum. Burhaniye Belediyesi olarak spor organizasyonlarına her zaman tam destek verdik ve her zaman olduğu gibi sporu ve sporcularımızı branşı ne olursa olsun her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Atatürk Kupası Satranç Turnuvası’na yüksek katılım gösteren sporcularımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın turnuvayı centilmence tamamlayacağına inancım tam. Hepsine başarılar diliyorum” dedi.

HABER: DOĞANCAN BALIK