8-14 Temmuz tarihleri arasında Balıkesir Afrodit Tenis Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen T200 Masters Turnuvası'nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu ve tenis antrenörü Arda Tilki, büyük bir başarıya imza attı.

Başarılı sporcu Arda Tilki, turnuvada hem 30+ Tek Erkekler hem de 30+ Çift Erkekler kategorilerinde partneri ile birlikte şampiyonluk kazandı. Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreninde, Kulüp Başkanı Burç Özoğuz ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Aytekin Durmaz, Arda Tilki'ye şampiyonluk şiltini takdim etti. Burç Özoğuz, Arda Tilki'nin gösterdiği üstün performansın kulüp adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, Tilki'yi tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

 

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Aytekin Durmaz ise, Arda Tilki’nin elde ettiği başarıların, Balıkesir'in spor kültürünü ve genç sporcuların motivasyonunu artırdığını ifade etti. Tilki'nin hem sporcu hem de antrenör olarak gösterdiği çabanın, diğer sporculara da ilham kaynağı olacağını vurguladı.

 

Haber: Buse ASLAN