1. Haberler
  2. Spor
  3. 2024 DÜNYA KAYKAY İNİŞ ŞAMPİYONASI, ERGAN DAĞINDA BAŞLADI

2024 DÜNYA KAYKAY İNİŞ ŞAMPİYONASI, ERGAN DAĞINDA BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 Dünya Kaykay İniş Şampiyonası, keskin virajlara ve son derece heyecanlı bir parkura sahip Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde başladı.
Türkiye Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı (TGA) ve Erzincan Valiliği koordinasyonunda Ergan Dağı’nda düzenlenen ve 9 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek olan şampiyonada, 19 ülkeden 1’i kadın 100 sporcu katıldı.
Şampiyonaya katılan dünyaca ünlü sporcular, dörderli eleme finallerinde teknik kaykaylar üzerinde saatte 130 kilometreye varan hızlara ulaşacak ve keskin virajları dönerek iniş performanslarını sergileyecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
2024 DÜNYA KAYKAY İNİŞ ŞAMPİYONASI, ERGAN DAĞINDA BAŞLADI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!