1. Haberler
  2. Sağlık
  3. SİİRT EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ŞAH DAMARI AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SİİRT EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ŞAH DAMARI AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuran 80 yaşındaki Tevfik Akgündüz, başarılı şah damarı ameliyatı ile şifayı buldu.
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bölgeye kalp ve damar cerrahisi alanında önemli bir sağlık hizmeti sunarak, şehir dışına sevk edilen hasta sayısını azaltıyor. Hastanede, yüksek kolesterol, hipertansiyon, kontrolsüz diyabet ve sigara kullanımına bağlı olarak gelişen şah damarı tıkanıklıkları tedavi ediliyor. Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bu tür cerrahi müdahalelerle bölgedeki hastaların başka şehirlere sevk edilmeden tedavi olmalarına imkan tanıyor. 80 yaşında hastaneye başvuran Tevfik Akgündüz, yapılan tetkiklerinin ardından başarılı bir şekilde şah damarı ameliyatı oldu. Hasta tedavisinin ardından şifayı bularak hastaneden taburcu edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SİİRT EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ŞAH DAMARI AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!