1. Haberler
  2. Sağlık
  3. ÖZEL SULAR AKADEMİ HASTANESİ’NDEN SAĞLIK ÇALIŞANI CİNAYETİNE TEPKİ

ÖZEL SULAR AKADEMİ HASTANESİ’NDEN SAĞLIK ÇALIŞANI CİNAYETİNE TEPKİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş Özel Megapoint Hastanesi’nde görevli tıbbi sekreterin eski eşi tarafından pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin Özel Sular Akademi Hastanesi tepki mesajı yayımladı.
Özel Megapoint Hastanesi, sağlık çalışanı cinayetiyle ilgili yapılan yazılı açıklamada, ‘Şehrimizde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşunda görev yapan ve daha öncede çalışma arkadaşımız olan sağlık çalışanının, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi bizi derinden üzmüştür. Hayatını kaybeden sağlık çalışanımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Bilinmelidir ki kadına yönelik her türlü şiddet anneye yöneliktir. Mesleği gereği bizim için ayrı bir öneme sahip olan sağlık çalışanının bu şekilde acımasızca ve canice saldırıya maruz kalarak hayatını kaybetmesi biz sağlık camiasını derinden etkilemiş olup derin bir yasa boğmuştur. İşi sadece insanlara sağlık alanında hizmet vermek olan sağlık çalışanının bu denli hayatını kaybetmesi bizleri derinden etkilemiştir. Bu olay, hem kadına yönelik şiddet, hem de sağlık camiamıza yönelik bir tehdit ve toplum vicdanını yaralayan korkunç bir eylemdir. Sağlık camiamızın başı sağ olsun’ denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ÖZEL SULAR AKADEMİ HASTANESİ’NDEN SAĞLIK ÇALIŞANI CİNAYETİNE TEPKİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!