1. Haberler
  2. Sağlık
  3. MENTEŞE DEVLET HASTANESİNDE SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN MELEKLERİNE PASTALI KUTLAMA

MENTEŞE DEVLET HASTANESİNDE SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN MELEKLERİNE PASTALI KUTLAMA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında Menteşe Devlet Hastanesinde kutlama etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte Başhekim Op. Dr. Şadi Ballı birlikte mesai yaptığı hemşirelerin günlerini tek tek kutlarken, pasta kesildi.
‘12-18 Mayıs Hemşireler Haftası’ kapsamında Menteşe Devlet Hastanesinde düzenlenen etkinlikte, Başhekim Op. Dr. Şadi Ballı ve idari personel, sağlık hizmetlerinin vazgeçilmez bir parçası olan hemşireler ile bir araya gelerek bu özel haftayı kutladılar.
Başhekim Ballı, ‘Hayatın en zor anlarında hastalarımıza umut olan, şefkatleriyle iyileşme süreçlerine katkıda bulunan ve büyük bir özveriyle görev yapan başta kurumumuzun hemşireleri olmak üzere tüm hemşirelerimizin Hemşireler Haftasını en içten dileklerimizle kutluyor, sağlık sistemimize kattıkları değer, insan sevgileri ve emekleri için şükranlarımızı sunuyorum’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MENTEŞE DEVLET HASTANESİNDE SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN MELEKLERİNE PASTALI KUTLAMA
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!