1. Haberler
  2. Sağlık
  3. KÖYCEĞİZ DEVLET HASTANESİ’NDEN DEPREM BÖLGESİNDE GÖNÜLLÜ ÇALIŞAN PERSONELE TEŞEKKÜR

KÖYCEĞİZ DEVLET HASTANESİ’NDEN DEPREM BÖLGESİNDE GÖNÜLLÜ ÇALIŞAN PERSONELE TEŞEKKÜR

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi Devlet Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı sebebi ile bir program düzenlendi.

featured
0
Paylaş

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi Devlet Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı sebebi ile bir program düzenlendi. Başhekim Dr. Abrurrahman Kül deprem bölgesinde görev yapan sağlık personellerine teşekkür belgesi takdim etti.
Köyceğiz Devlet Hastanesi’nde düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği 6 Şubat depremlerinde hayatlarını kaybeden vatandaş ve sağlık çalışanları için 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı. Başhekim Dr.Abdurrahman Kül deprem bölgesine gönüllü olarak dilekçe verip giden sağlık çalışanlarına hastane adına teşekkür belgesi verdi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!