1. Haberler
  2. Sağlık
  3. KANSER HASTASI BABAYA NİŞAN SÜRPRİZİ

KANSER HASTASI BABAYA NİŞAN SÜRPRİZİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde hastanede yumuşak doku kanseri tedavisi gören babaya oğlu tarafından nişan sürprizi yapıldı. Hasta yatağında oğlunun en mutlu gününe tanıklık eden baba gözyaşlarına hakim olamadı.

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yumuşak doku kanseri tedavisi gören Recai Ayan’ın en büyük dileği tek erkek evladını damatlık elbisesiyle görebilmekti. Tedavisi nedeniyle hastanede olan Ayan’ın oğlu Furkan Ayan, babasının dileğini gerçekleştirmek için sözlüsü Gülgün Ayaz ile nişan törenini hastanede yapma kararı aldı. Hastane yönetiminden olumlu cevap alınması üzerine hazırlıklarını tamamlayan çiftin nişan yüzükleri, Belediye Başkanı Tolga Tosun tarafından özel serviste takıldı. Oğlunun en mutlu gününde hasta yatağında olsa da tanık olma şansı yakalayan baba Recai Ayan gözyaşlarına hakim olamadı.

Öte yandan nişana Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Şenveli de katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KANSER HASTASI BABAYA NİŞAN SÜRPRİZİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!