Her yıl Mayıs ayında gerçekleşen ve yetkili sendikaların belirlendiği, sendika üye sayımları sonucunda Balıkesir’de Sağlık-Sen yetkili sendika oldu.

Balıkesir Sağlık Sen Şube Başkanı Nihat Erzi, sendikaların belirlendiği sendika üye sayımları sonucunda, Balıkesir Sağlık Sen Şubesinin 5 bin 68 üye ile yetkili sendika olduğunu söyledi.

Başkan Erzi, Sağlık Sen sayesinde 2023 yılında 3600 ek gösterge, tüm sözleşmelilere kadro, EYT, malpraktis ve sağlıkta şiddet yasaları gibi tarihi kazanımlara imza atıldığını hatırlatarak: “

Gelecek hedeflerimiz arasına Sağlık Çalışanlarının maddi ve özlük haklarının iyileştirilmesi, istihdamın artırılarak iş yükünün azaltılması gibi bir çok hedefi de şimdiden gündeminize aldık ve gerekli mücadeleyi başlatacağız.

Üyelerimizle, tamamen güven esasına dayalı ilişkilerimiz ve adına gönül sendikacılığı dediğimiz mesuliyet hareketimizde sahip olduğumuz bilincimiz neticesinde, bizlere inanarak, güvenerek ve  üyelikleriyle teveccüh göstererek gücümüze güç katan her bir üyemize canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz ve kendileri için var olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.

Yetkiyi almamız da emeği geçen, gecesini gündüzüne katarak durmadan çalışan başta yönetim kurulu üyelerimize ve her bir İlçe Başkanımıza, her bir İş Yeri Temsilcimize de en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız.”

Haber  Merkezi




KAYNAK: İHA