Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarını periyodik olarak sürdürüyor.

Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilaçlama faaliyetlerini araç üstü ulv cihazı bulunan araçlarla ilaçlama ekibi ile çalışmaları sürdürüyor.

Vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için imkânlarını seferber eden Altıeylül Belediyesi Altıeylül’ün dört bir yanında büyük bir titizlikle ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri haşereye karşı mücadele çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, köprü altları, inşaat alanları, lağım kanalları, tespit edilen su alanları, kanal alanları, çöp tenekesi, gübrelik alanlar, çöp merkezi ilaçlanması şeklinde çalışmalarını gerçekleştirerek olası haşerelere karşı önlem almaya devam ediyor.

Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Altıeylül Kaymakamlığı, Bahçelievler Ömer Faruk Bol Parkı, Bahçelievler Mahallesi, Çarşamba Pazarı, Kırsal Mahalleler; Ayvatlar, Gökçeören, Kürse, Yenice, Çandır, Sarıalan, Dereköy, Akarsu sulak ve kemrelik alanların ilaçlaması gerçekleştirdi.

Altıeylül ilçesinde yaşayan vatandaşların taleplerini yerine getiren Altıeylül Belediyesi 444 06 09 Çözüm Hattı birimine gelen talepleri değerlendirip en kısa sürede çözüme kavuşturuyor.

Diğer canlıların ve ekolojik sisteme zarar vermeden ilaçlama faaliyetlerini sürdüren Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, istenmeyen canlıların kontrolünü sağlarken, haşerelerin taşıdıkları bakterilerin sebep olabileceği tifüs ve sıtma gibi olası hastalıkların da önüne geçiyor.

HABER: SERMİN ASLAN