1. Haberler
  2. Politika
  3. YENİ PROJELERE İMZA ATTILAR

YENİ PROJELERE İMZA ATTILAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel ile birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret ederek Bigadiç ilçesi için yeni projelere imza attılar.

featured

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel ile birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Balıkesirlilere en iyi hizmet sunmak için sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda yaptığı görüşmelerin ardından Bigadiçlilere müjdeyi verdi.

Uygur, Bigadiç ilçesini daha da canlandıracak, gençler ve spor tutkunları için farklı deneyimler sunacak yeni projelere ima attıklarını hemşehrilerine duyurdu.

Sosyal medya hesaplarından verdiği müjdeyi Genel Başkan Yardımcısı Uygur: “Daima üretmeye, hizmet etmeye, durmadan yorulmadan devam edeceğiz” ifadeleriyle verdi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.