Sındırgı Belediye Başkanı ve AK Parti Sındırgı Belediye Başkan Adayı Ekrem Yavaş, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sındırgı Belediye Başkanı ve AK Parti Sındırgı Belediye Başkan Adayı Ekrem Yavaş, Osmanlı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için destek isteyen Başkan Yavaş, “Her zaman hizmetin partisi AK Parti’nin yanında durdunuz, 31 Mart’ta da duracağınıza eminim” dedi.

Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan Sındırgı Belediye Başkanı ve AK Parti Sındırgı Belediye Başkan Adayı Ekrem Yavaş, periyodik olarak sürdürdüğü seçim çalışmalarına Osmaniye Mahallesiyle devam etti.

Osmanlı Mahalle sakinlerinin sıcak karşılamasından dolayı teşekkür eden Başkan Yavaş, "Yüreği bayrak sevgisi ile yanan, gönlü hoş, insanı çalışkan Osmanlar mahallemiz vatan için, bayrak için, Türkiye için 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakının yanında yer aldığını samimiyeti ile gösteriyor. Osmanlar, doğrunun yanında, doğru adam doğru zaman gerçek belediyecilik diyor. Hizmetlerimiz artarak devam edecek Türkiye yüzyılında üretim daha da artacak çiftçimiz daha çok kazanacak. Mahalle halkımıza sıcak ve samimi karşılaması için teşekkür ediyorum" dedi.

HABER: SERMİN ASLAN