AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Kastamonu Olgunlaşma Enstitüsü’nü ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Kastamonu programlarına; Kastamonu Olgunlaşma Enstitüsü’nü ziyaret ederek sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Kastamonu’yu adım adım geziyor.

Gerçekleştirdiği ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşan Belgin Uygur: “Kadınlarımız dokunduğu her şeye çiçek açtırıyor. Türkiye’de kültürel ve geleneksel el sanatlarını yaşatmayı ve geliştirmeyi amaçlayan bir eğitim ve üretim merkezi olan Kastamonu Olgunlaşma Enstitüsü’ndeyiz. Kastamonu İlimizin kültürünü, yeni sanat dalları ile sentezleyip yaşatarak dünya çapında tanıtmayı hedefleyen Olgunlaşma Enstitüsü, gençlerimize ve bilhassa kadınlarımıza yeni imkanlar sunarken geleneksel sanatlar konusunda eğitimler verip aynı zamanda bu alanda üretim yapmakta ve yerel ürünlerin tanıtımını sağlamaktadır. Emeklerinizin karşılık bulması gözlerinizde ki ışıltının daim olması için var gücümüzle çabalayacağız” dedi.

HABER: BUSE ASLAN