1. Haberler
  2. Politika
  3. UYGUR, DEPREMZEDELER İLE BULUŞTU

UYGUR, DEPREMZEDELER İLE BULUŞTU

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur; bir dizi programlara katılmak üzere gittiği Kahramanmaraş’ta depremzede aileleri ziyaret etti.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur; Ak Parti’nin teşkilat içi gerçekleştireceği temayül yoklamasına katılmak üzere gittiği Kahramanmaraş ilinde depremzede aileler ile bir araya geldi.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde eşini ve kızını kaybeden Ramazan Ayranpınar ile 3 evladını birden kaybeden Ayfer Demirel’i evlerinde ziyaret eden Uygur: “Depremde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Afet bölgelerindeki tüm yaralar kapanana, yüreklerdeki sızı dinene ve hayat normale dönene dek kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Uğur Yazıcı

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
UYGUR, DEPREMZEDELER İLE BULUŞTU
+ - 0

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!