Geçtiğimiz gün Balıkesir ve ilçelerine ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı Susurluk ziyareti kapsamında Ömür Üreten Kadınlar Gelişim Atölyeleri’nin açılışına katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener çeşitli ziyaretler kapsamında Balıkesir’e geldi. 2024 yerel seçimlerinde 4 ilçede adaylarını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Susurluk’ta Kongre ve Kültür Merkezi, Ömür Üreten Kadınlar Gelişim Atölyeleri’nin açılışına katıldı.

Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Meral Akşener ile birlikte İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük ve İyi Parti Susurluk İlçe Başkanı Nurettin Güney katılım sağladı.

Düzenlenen açılış töreninde Susurluk tanıtım videosunu Meral Akşener ve katılım sağlayan diğer konuklar beğeniyle izledi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Susurluk Şeker Fabrikası’nın ve pancar üretiminin ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı.

Susurluk Kongre ve Kültür Merkezinin açılışı İYİ Parti’li Akşener’in 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde iktidara geleceğiz sözleriyle son buldu.

Haber: Buse Aslan