1. Haberler
  2. Politika
  3. SURİYE’DE İLK MEŞRU SEÇİMLERİN DÜZENLENMESİ 4 YILI BULABİLİR

SURİYE’DE İLK MEŞRU SEÇİMLERİN DÜZENLENMESİ 4 YILI BULABİLİR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriye’de yeni yönetimin lideri Ahmet eş-Şara, yeni bir anayasanın hazırlanmasının üç yıla kadar sürebileceğini ve köklü değişikliklerin 1 yıl alabileceğini ifade ederek, ilk meşru seçimlerin düzenlenmesinin 4 yılı bulabileceğini belirtti.
Suriye’de yeni yönetimin lideri Ahmet eş-Şara, seçim takvimi hakkında ilk kez açıklama yaptı. Şara, Arap basınına verdiği röportajda yeni bir anayasanın hazırlanmasının üç yıla kadar sürebileceğini ve köklü değişikliklerin 1 yıl alabileceğini ifade ederek, ilk meşru seçimlerin düzenlenmesinin 4 yılı bulabileceğini belirtti.
Suriye’deki Rusya’ya ait askeri üslere de değinen Şara, Rusya ile stratejik çıkarları paylaştığını belirtti. ABD’de başkan seçilen Donald Trump hakkında ise Şara, Trump yönetiminin Suriye’ye uygulanan yaptırımları kaldıracağını umduğunu söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SURİYE’DE İLK MEŞRU SEÇİMLERİN DÜZENLENMESİ 4 YILI BULABİLİR
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!