1. Haberler
  2. Politika
  3. OYUNU KULLANAN DENİZE KOŞTU

OYUNU KULLANAN DENİZE KOŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’da yerel yönetimler seçimi için oyunu kullanan birçok vatandaş ailesini alarak Akyaka sahiline akın etti.
Muğla genelinde 31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlar seçime büyük rağbet gösterirken, hava sıcaklığının 25-27 derece dolayında seyretmesi sonrası oyunu kullanan vatandaşlar Akyaka sahiline akın etti.
Günübirlik tatilcilerin gözdesi Akyaka’da vatandaşlar hem denize girdi, hem sahilde güneşledi, hem de Kadın Azmağında tekne turuna çıktı. Güneşli hava nedeniyle sahile akın eden vatandaşlar hafta sonunu seçim sandıklarının açılmasına kadar olan zamanlarını sahilde ve denizde yüzerek değerlendirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
OYUNU KULLANAN DENİZE KOŞTU
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!