AK Parti Susurluk İlçe Başkanlığı’nda dün düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Emrah Çıra’ya yoğun ilgi.

Mart 2024’de gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde adaylar yavaş yavaş çıkmaya başladı. Son olarak dün AK Parti Susurluk İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek aday adaylığı başvurusunu ileten Emrah Çıra yoğun ilgi ile karşılaştı.

Susurlukların Emrah Çıra’ya olan yoğun ilgi nedeniyle İlçe Teşkilat Binası’nın yetersiz kalması nedeniyle Çıra adaylık açıklamasını balkondan yaptı.

Kısaca kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında hedeflerini de açıklayan Başkan Aday Adayı Emrah Çıra özetle şunları söyledi; “Evladınız, abiniz, kardeşiniz olarak uzun zamandır sizlerle birlikte hemhalım. Susurluk’un bir evladı olarak, bu şehrin sorunlarını çok iyi biliyor ve nasıl çözebilirim diye durmaksızın mesai harcıyorum. Zamanı geldiğinde tüm plan ve projelerimi gerçeğe dönüştürmek için sabır ve samimiyetle bekliyor, hayallerimizi Susurluk halkının hizmetine sunmanın, bu güzel memleketimizi “marka” ve “örnek gösterilen” bir şehir haline getirebilmenin özlemini çekiyorum.

Allah’ın izni, Genel Başkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın olurlarıyla Susurluk Belediye Başkanlığına aday adaylığımı buradan açıklıyorum.

Bu kararı almamda kıymetli Susurluk halkının şahsıma göstermiş olduğu teveccüh büyük rol oynamıştır. Bu samimi sevgi için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizlerin bana olan inancını, canla başla çalışarak boşa çıkarmayacağıma daha şimdiden söz veriyorum. Sağ olun, var olun.       

Ayrıca, yine ilçemizin sorun ve çözümleri için mesai harcayan tüm Susurluk sevdalısı aday adayı kardeşlerime, abilerime bu zorlu süreçte başarılar diliyorum.

Mevlam; Susurluk için hayırlı hizmetler yapabilmeyi bizlere nasip etsin. Rabbim; çıktığımız bu kutlu yolda “yar ve yardımcımız” olsun.” Dedi.

Haber: Buse Aslan