31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala Balıkesir’e gelen CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP Balıkesir İl Başkanlığı binasında yapılan basın toplantısında; “Ahmet Akın, hepimize yakın” dedi.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’a destek olmak için Balıkesir’e geldi. CHP Balıkesir İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısına CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile birlikte CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer ve CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı katıldı.

“AHMET AKIN, BALIKESİR’İ TÜRKİYE MARKASI YAPACAK”

Basın açıklamasına Balıkesir’e her geldiğinde çok güzel bir şekilde karşılandığını söyleyen Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’ın sadece Balıkesir genelinde değil Türkiye’de büyük ses getirdiğini ve çok başarılı bir aday olduğunu söyledi. Akın’ın hiçbir siyasi parti gütmeden herkese eşit bir şekilde yaklaştığını açıklamalarına ekleyen Sarıgül, bütün yurttaşların gönlünde olduğunu ve Balıkesir’i bir Türkiye markası yapacağını vurguladı.

“AHMET AKIN HEPİMİZE YAKIN”

Balıkesir’de yoğun bir ilgiyle karşılaşan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Ahmet Akın ile ilgili yaptığı açıklamalarının devamında ise; “Geçmişi tertemiz bir adam, sadece Balıkesir’de değil tüm Türkiye’de sevilen başarıyla anlatılan bir aday. Size kısa ve öz şunu söylemek gerekirse Ahmet Akın hepimize yakın!” dedi.

“AKIN, BALIKESİR’DE 15 YIL GÖREV YAPACAK”

Balıkesir’e sorun değil iş yapacak, çalışacak ve vatandaşın yanına oturup derdini anlatabileceği bir başkanın lazım olduğunu ve Ahmet Akın’ın Balıkesir’in halinden anlayacak bir aday olduğunu sözlerine ekleyen Sarıgül; “Balıkesir halkının derdinden anlayacak bir başkan olacak ben inanıyorum, insanları ayrıştırmayacak birleştirecek bir isim, ben ona inanıyorum ve kefilim; Akın Balıkesir’de 15 sene görev yapacak” şeklinde konuştu.

Ahmet Akın’ın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman vatandaşın hangi partiye oy verdiğini sorgulamadan şartsız bir şekilde vatandaşın ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinleyeceğini söyleyen CHP’li Sarıgül, Ahmet Akın’ın din, dil, kültür farkı gözetemeden herkese hizmet edecek bir aday olduğunu ifade etti.

“AHMET AKIN BELEDİYESİ SORUN DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETİR”

Balıkesir’i yakından tanıyan ve Ahmet Akın’ı yakından tanıyan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül; “Ahmet Akın, benim Şişli Belediye Başkanıyken yaptığım ne varsa onu yapacak; Akın, belediyede siyaset yapmayacak herkese saygılı olacak, hiçbir yapamayacağı projeye de imza atmaz, toplumun kul hakkını yemez, betona değil toprağa yatırım yapar. Ben inanıyorum ki Ahmet Akın belediyesi sorun değil çözüm üretir; ayrıştırmaz aksine birleştirir, inan ki Akın ile Balıkesir’ huzur gelir, komşuluk, dostluk gelir, ben Ahmet Akın’a yürekten inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

HABER: BUSE ASLAN