AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Türkiye Buluşmaları programı çerçevesinde ziyaret ettiği Kütahya’da çalışmaları yerinde inceleyerek istişare toplantılarına katıldı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Türkiye Buluşmaları kapsamında gittiği Kütahya’da ilk olarak Cumhurbaşkanı Cevdet Yılmaz’ın da katılımıyla düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda Kütahya hakkında istişarelerde bulunarak çalışmalar değerlendirildi.

Gerçekleştirilen toplantının ardından Milletvekili Canbey, Tavşanlı ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Nursan Fabrikası’nı ziyaret etti. Burada Fabrika Koordinatörü Güven Dalkılıç ile fabrikayı gezen Canbey, fabrikanın üretim süreci hakkında bilgi aldı.

Canbey, fabrika ziyaretleri ile ilgili olarak: “Üretim ve katma değere olan katkılarıyla ülkemizin gelişimine yardımcı olan sanayicilerimizi destekleyecek, önümüzdeki süreçte ülkemizi her anlamda güçlendireceğiz” dedi.

Canbey, programın devamında 2007 yılında Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde şehit olan Mehmet Üstünel’in ailesini ziyaret etti. Canbey’e bu ziyaretinde AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatı eşlik etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Kütahya programında son olarak AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti, ilçe teşkilatları ve mahalle başkanları ile bir araya geldi. İlçede yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Canbey, istişare toplantısı yaptı.

HABER: BUSE ASLAN