Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Karesi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte Balıkesir Milletvekili Adayları, Karesi ilçesinde muhtarlar ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Yaklaşan milletvekili seçimleri öncesinde yaptıkları seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren MHP Karesi İlçe Başkanlığı, önceki akşam muhtarlar ve milletvekili adayları ile iftar sofrasında buluştu.

Balkonuk Center’da düzenlenen etkinliğe MHP Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu, MHP Balıkesir Milletvekili Adayları Harun Algül, Cem Özışıklıoğlu, Abdullah Sarbay, Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Çalışkan ile Karesi ilçesinde görev yapan muhtarlar katılım sağladı.

MHP Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamalarda 3,5 senedir muhtarların kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek teşekkürlerini iletti. Ayrıca Başkan Boduroğlu, açıklamalarının devamında devlet ile millet arasında köprü olan muhtarlardan seçimlerde destek istedi.

“TOPLUMUN HER KESİMİ İLE DİYALOG HALİNDEYİZ”

MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Harun Algül, sahip olduğu meslek itibariyle toplumun her kesimiyle sürekli olarak diyalog halinde olduğunu belirterek sorunları çözmek için milletvekili olduğunu dile getirdi ve şu ifadelere yer verdi: “Bu akşamlar, bizleri birleştirmeye yarayan akşamlar. Ben Harun Algül. Şehir ve bölge plancısıyım. Aynı zamanda peyzaj mimarı ana dalında yüksek lisans tamamladım. Yerel yönetimler bölümü ve akademide de kamu yönetimi bölümü bitirerek eğitim sürecimi tamamladım. Toplumun her yerinde, her kesiminde diyalog halindeyiz. Bu noktada da toplumun sıkıntılarını görerek çözüm üretme konusunda bugüne kadar hep kullandık. Şimdi de hizmetin farklı bir şekli olan milletvekilliği yolunda Allah’ın izniyle aday olduk.”

TEŞKİLATIN HER KADEMESİNDE GÖREV YAPTI

MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Cem Özışıklıoğlu, teşkilatın her kademesinde görev yaptığını, şimdi de milletvekili olmak için kolları sıvadığını belirterek şöyle konuştu: “Teşkilatın her kademesinde görev yaptım. İl yönetimi, il başkan yardımcılığı, hukuk masası başkanlığı, Kurucu Karesi Belediye Meclis Üyeliği’nde 2 dönem, iktisat komisyonları ile beraber son 4 yıl Karesi Belediyesi’nde encümen üyeliği ve bize verilen grup başkanvekilliği görevini layıkıyla yerine getirdim. Şimdi de milletime hizmet etmek için milletvekili olma yolunda kolları sıvadım.”

“ŞEHRİN SORUNLARINA HAKİMİZ”

15 yıldır Balıkesir’de yaşadığını ve şehrin tüm köylerini bildiğini dile getiren MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Abdullah Sarbay, şehrin sorunlarına hakim olduğunu söyledi. Sarbay: “Ben muhtarlarımızı bölgelerinde birer Cumhurbaşkanı olarak görüyorum. Çünkü siyasetin başladığı ilk nokta olarak köyleri ve mahalleleri görüyoruz. Bu sebeple de muhtarlar bizim için çok önemli. 15 yıldır Balıkesir’de yaşıyorum. Kendimi artık bir Balıkesirli olarak görüyorum. Şuanda da şehrin bütün köylerini biliyorum. Diğer milletvekili adaylarımızla şehrin sorunlarına hakimiz. Bu sorunları da çözmek için bu yola talip olduk” dedi.

Haber: Uğur Yazıcı