Cumhur İttifakı, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray ve AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok aynı okulda sandık başına gitti.

31 Mart yerel seçimleri için Yakup Mihriye Akdeniz Anadolu Lisesi’ne gelen Mesut Eray ve İsmail Ok, oy kullanacakları sandık başında sıraya girdiler.

Oy kullanma işlemi sonrası bir açıklama yapan Cumhur İttifakı, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, seçimlerin ülke, şehir ve vatandaşlar için hayırlı olmasını diledi. Eray; “Sözün milletimizde olduğu bir gün. İnşallah kazasız, belasız demokrasi şöleni olarak bugünü tamamlarız. Milletimizin vereceği her türlü karara saygılıyız” dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok’ta seçimlerin Balıkesir ve ülkemize hayırlı olmasını diledi. Vatandaşın huzur içinde bir seçim geçirdiğini ifade eden Ok, bu durumun Türkiye’deki demokrasi ortamını gösterdiğini söyledi.

Milletvekili Ok, son olarak milletin hür iradesi kendisini 5 yıl yönetecek idarecilerin seçiminde vereceğe karara saygılı olduklarını ifade etti.

 

HABER: BUSE ASLAN