1. Haberler
  2. Politika
  3. LOKMA HAYRINA KATILDI

LOKMA HAYRINA KATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Sütlüce Mahalle Muhtarı Sema Saçaklı’nın teravih namazı sonrası düzenlediği lokma hayrına CHP İl Yöneticisi Fikret Demirdöven, Altıeylül Belediye Başkanvekili Fatih Barlin ile birlikte katıldı.

Katıldığı lokma hayrında vatandaşlarla bir araya gelen CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek onlarla sohbet etti.

Sosyal medya hesaplarından da katıldığı lokma hayrı ile ilgili paylaşımda bulunan CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı: “Birlik ve beraberliğin pekiştiği bu anlamlı ramazan akşamında, mahallemin sakinleriyle bir araya gelerek sohbet ettik ve hayır lokmalarından tattık. Bu güzel buluşma için Muhtarımız Sema Saçaklı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
LOKMA HAYRINA KATILDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!