1. Haberler
  2. Politika
  3. KÜTAHYA’DA AK PARTİ’YE 60 YENİ ÜYE

KÜTAHYA’DA AK PARTİ’YE 60 YENİ ÜYE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Dumlupınar ilçesine bağlı Hamurköy ve Allıören köylerinden 60 kişinin AK Parti’ye katıldığını açıkladı.
Başkan Önsay, ‘Dumlupınar İlçe Başkanımız Mehmet Işık’ın gayretleriyle Hamurköy ve Allıören köy muhtarlarımız ile beraberindeki köy halkı partimize katıldı. İl Başkanlığımıza gelen muhtarlarımız öncülüğünde yeni üyelerimiz için rozet takdim törenimizi gerçekleştirdik. Ayrıca köylerimizin sorunlarını ve beklentilerini istişare etme fırsatı bulduk’ dedi.
Başkan Önsay, AK Parti’nin çalışmalarını durmaksızın sürdüreceğini belirterek, birlik ve dayanışma içinde hareket etmeye devam edeceklerini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KÜTAHYA’DA AK PARTİ’YE 60 YENİ ÜYE
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!