1. Haberler
  2. Politika
  3. KONYA’DA OY VERME İŞLEMLERİ BAŞLADI

KONYA’DA OY VERME İŞLEMLERİ BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’da vatandaşlar 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına giderek oy kullanmaya başladı.
Sandıkların kurulduğu okullarda hazırlıkların tamamlanmasının ardından oy kullanma işlemleri saat 08.00’de başladı. Erken saatte okullara gelen vatandaşlar, belediye başkanı, belediye meclisi ve muhtarlar için sandıklara giderek oylarını kullandı. Oy kullanma işlemi saat 17.00’ye kadar devam edecek. Konya’da 1 milyon 649 bin 704 seçmen 5 bin 365 sandıkta oy kullanacak.
Konya’da sabah saatlerinde oy kullanmaya gelen vatandaşlar, oylarını kullandıklarını ve hayırlara vesile olmasını diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KONYA’DA OY VERME İŞLEMLERİ BAŞLADI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!