1. Haberler
  2. Politika
  3. KATAR BAŞBAKANI AL THANİ, HAMAS HEYETİYLE BİR ARAYA GELDİ

KATAR BAŞBAKANI AL THANİ, HAMAS HEYETİYLE BİR ARAYA GELDİ

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al-Thani, Gazze Şeridi’nde ateşkes görüşmeleri için Hamas heyetiyle bir araya geldi.

featured

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al-Thani, Gazze Şeridi’nde ateşkes görüşmeleri için Hamas heyetiyle bir araya geldi.
İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 449 gündür devam ediyor. Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al-Thani, Katar’ın başkenti Doha’da Hamas heyetiyle bir araya geldi. Al-Thani, Halil El Hayya liderliğindeki Hamas heyetiyle Gazze Şeridi’nde ateşkes görüşmeleriyle ilgili gelişmeleri ele aldı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.