Ramazan ayı ziyaretleri sebebiyle gittiği Susurluk’ta vatandaşların ve esnafın sevgi gösterileriyle karşılanan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, iftarın ardından Karapürçek Mahallesi’ni ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti ekibiyle birlikte Susurluk Karapürçek Mahallesinde kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Başaran ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Ramazan’ın bereketiyle milletimizle hemhal olup, dolu dolu bir program gerçekleştiriyoruz. Çok değerli kıymetli abilerimizle sohbet etme imkanı buluyoruz. Tüm teşkilat mensuplarımızla ve 28. Dönem aday adaylarımızla beraber milletimizle bir olduk, birlikte olmaya devam ediyoruz. Ramazan süresince yoğun bir şekilde ziyaret programlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Açıklamalarına Türkiye’nin geleceğini belirleyecek olan seçimlere milletle beraber olarak hazırlandığını söyleyerek devam eden Başkan Başaran, “Rabbim nasip ederse, sizlerde destek olursanız, Cenab-ı Hakk’ın sevdiği ve insanlara da sevdirdiği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir beş sene daha yapılan işlerin devam etmesi için seçeceğiz. Bu sizlerin oylarıyla, onayıyla olacak. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle milletimizden güç alan bir partiyiz. Geçmiş dönemdeki yaptıklarımız ve kazandırdıklarımız, yapacaklarımızın teminatı. Bu seçimleri de Allah’ın izniyle, milletimizle birlikte kazanacağız” ifadeleriyle açıklamalarını noktaladı.

 




KAYNAK: İHA