DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanlığı tarafından seçim çalışmaları ile ilgili toplantılar gerçekleştirildi. Yapılan toplantının ardından konuşan İl Başkanvekili Mehmet Ergül, iktidarın son kullanma tarihinin dolduğunu söyledi.

DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanlığı; Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili seçimleri ile ilgili yürütülecek çalışmaların değerlendirildiği toplantı düzenledi. Yapılan toplantıda 14 Mayıs seçimlerine kadar uygulanacak çalışmalar planlandı.

Yapılan toplantıların ardından açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanvekili Mehmet Ergül, Millet İttifakı olarak vatandaşlara rahat bir nefes aldıracaklarını belirterek şu ifadelere yer verdi: “DEVA partisi olarak, Genel Başkanımız Ali Babacan’ın altına imza attığı Millet ittifakı Ortak Mutabakat Metnindeki 2300 maddeyi uygulamak adına çıktığımız bu kutlu yolda inşallah 14 Mayıs günü mevcut iktidar sahiplerini müsait bir yerde indirecek Millet ittifakı İktidarında ülkemize rahat bir nefes aldıracağız. Bu bağlamda Milletvekili Adayımız Sayın Burak Dalgın’ın etrafında birleşerek Balıkesir’i karış karış dolaşacak, vatandaşlarımıza Cumhuriyetimizin 2. Yüzyıl hedeflerini ve iş başına geldiğimizde bu ülkeyi nasıl refaha kavuşturacağımızı anlatacağız. Seçmenlerimiz hiç merak etmesinler, bu iktidarın son kullanma tarihi dolmuştur. Artık yeni bir şeyler ortaya koymak gerekmektedir. Değişimi gerçekleştirerek, önce Balıkesir’imize sonra Türkiye’mize özlenen o güzel günleri yaşatmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. DEVA İl Teşkilatımız işinin başında, vekilinin yanındadır. Burak Dalgın Milletvekili olana kadar, Millet ittifakı İktidar olana kadar gece gündüz demeyeceğiz. Varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir ferdi çok daha güzel bir geleceği hak ediyor. Bize güvenin.”

Haber: Uğur Yazıcı