31 Mart seçimlerinde Havran’ı yeniden kazanarak 2’inci kez Havran Belediye Başkanı olan Emin Ersoy’a Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ziyaret gerçekleştirdi.

31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda AK Parti’den Dursunbey Belediye Başkanlığını 2’inci kez kazanan Emin Ersoy’a ziyaretler devam ediyor. Son olarak yeniden Belediye Başkanlığı koltuğuna 2’inci kez oturan Başkan Ersoy’a AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir ve AK Parti Balıkesir İl Yönetim Kurulu üyeleri “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

Havran Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında memnuniyetini dile getiren Aydemir; “Havran Belediye Başkanımız Emin Ersoy ve Meclis üyelerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, belediyemizde bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde güçlü adımlarla ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Belediye ziyaretinin ardından Havran AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Havran’da yapılan çalışmaları değerlendirdi. Açıklamalarının devamında ise; “Havran İlçe Teşkilatımıza ziyarette bulunarak teşkilat mensuplarımız ile bir araya geldik. İlçemizde yaptığımız çalışmalarımız hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Misafirperverlikleri için İlçe Başkanımız Sercan Şık ve İlçe Teşkilatımıza teşekkür ederiz” diyerek ziyaretini sonlandırdı.

 

 

HABER: UĞUR YAZICI