CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, “Gömeç’in hak ettiği hizmetleri alması ve ilçemizin kalkınması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, Gömeç Belediyesi Ekim Meclis Gündemini görüşmek üzere Grup Toplantısını, Belediye Başkanı Melih Bağcı ve partinin değerli meclis üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiklerini belirtti. Alınan kararların Gömeç halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Güven, ilçenin gelişimi için durmaksızın çalışacaklarını ifade etti.
EKİM MECLİS TOPLANTISI: GÖMEÇ HALKININ YARARINA KARARLAR ALINDI
Gömeç Belediyesi Ekim ayı meclis gündemi, CHP İlçe Başkanlığı’nın öncülüğünde Belediye Başkanı Melih Bağcı ve meclis üyelerinin katılımıyla görüşüldü. Toplantıda, ilçenin gelişimi ve halkın refahı için alınması gereken kararlar masaya yatırıldı. Başkan Özkan Güven, "Alınan kararların Gömeç halkına hayırlı olmasını diliyorum. Bu kararların ilçemizin kalkınmasına, halkımızın huzur ve refahına katkı sunmasını amaçlıyoruz" dedi.
CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Gömeç’e hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirtti. "Bizler, Gömeç’i her geçen gün daha ileriye taşımanın gayreti içindeyiz. Yorulmadan, usanmadan halkımıza hizmet edeceğiz. Yapacağımız her hizmet, ilçemizi bir adım daha ileriye götürmek için olacaktır" ifadelerini kullandı.
Başkan Güven, ilçe yönetimi olarak her zaman halkın taleplerini göz önünde bulundurduklarını ve bu doğrultuda kararlar aldıklarını belirtti. "Halkımızın refahını ve huzurunu artırmak için, tüm meclis üyelerimiz ve Belediye Başkanımız Melih Bağcı ile birlikte uyum içinde çalışıyoruz. Gömeç’in hak ettiği hizmetleri alması ve ilçemizin kalkınması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, dayanışma ve birlikte çalışma ruhunun önemine vurgu yaparak, Gömeç halkının güvenine layık olmanın kendileri için en büyük motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. "Bizler, halkımızın güveni ve desteğiyle ilçemizi daha güzel yarınlara taşımak için kararlıyız" dedi.

HABER: HABER MERKEZİ